کابینت ها جز جدایی ناپذیر هر آشپزخانه ای هستند که علاوه بر زیبایی و نظم دهی، نقش مهمی در کارایی و عملکرد آشپزخانه دارند. کابینت ها از بخش های مختلفی تشکیل شده اند که شامل بدنه، درب، صفحه و یراق آلات می شوند. بدنه کابینت اسکلت اصلی آن را تشکیل می دهد و معمولا از جنس MDF، نئوپان یا فلز ساخته می شود. کابینت فلزی از نظر مقاومت و استحکام، محبوبیت بیشتری نسبت به سایر کابینت ها دارد. ورق فولادی متریال اصلی ساخت این نوع کابینت هاست و در ادامه بهترین ورق فلزی برای کابینت را معرفی می کنیم. اما ابتدا بهتر است با ماهیت ورق های فولادی، که بسیار پرکاربرد هستند آشنا شوید.
همه ما احتمالا بارها نام فونداسیون را شنیده ایم، اما احتمالا اطلاعات زیادی در مورد عملکرد و مراحل اجرایی آن نداریم. همانطور که پاها، نقش مهم و اساسی را برای بدن انسان ایفا می کنند، پی یا فونداسیون ساختمان هم مهم ترین عنصر هر ساخت و ساز هستند. به زبان ساده، فونداسیون بخشی است که هر سازه روی آن بنا می شود. در این مقاله از اصفهان آهن به این سوال که فونداسیون یا پی ساختمان چیست پاسخ می دهیم سپس به عوامل موثر بر کیفیت و مراحل اجرایی آن و نحوه محاسبه میلگرد فونداسیون می پردازیم.
طیفسنجی جرمی و آنالیز عنصری هر دو روشهای تحلیلی قدرتمندی هستند که برای شناسایی و تعیین کمیت عناصر و مولکولها در یک نمونه به کار میروند.مس، برنج و برنز که به عنوان «فلزات قرمز» شناخته می شوند، ممکن است در نگاه اول یکسان به نظر برسند؛ اما در واقع کاملا با هم متفاوتند. بسیاری از افراد با شکل ظاهری این فلزات و همچنین کاربرد و ویژگی آنها آشنایی ندارند. در این مقاله می خواهیم در مورد تفاوت مس، برنج و برنز صحبت کنیم تا بتوانید این فلزات را به راحتی از یکدیگر تشخیص دهید.
آلومینیوم، یک عنصر شیمیایی با عدد اتمی 13 و نشان شیمیایی Al است. این عنصر، فراوان ترین فلز در پوسته زمین بوده و پس از اکسیژن و سیلیسیم قرار می گیرد. آلومینیوم خالص فلزی نرم، نقره ای رنگ و غیرمغناطیسی است. این فلز چگالی کم (حدود یک سوم چگالی فولاد) و مقاومت مطلوبی در برابر خوردگی دارد. آلومینیوم به صورت خالص در طبیعت یافت نمی شود و به صورت ناخالص در سنگ های معدنی مختلف مانند بوکسیت، کرومیت، گارنت و میکا وجود دارد. بیشترین آلومینیوم دنیا از سنگ بوکسیت تولید می شود.
استفاده از فلزات مختلف مانند مس، برنج و برنز به هزاران سال قبل باز می گردد. اولین استفاده از آهن ربا نیز در تمدن های باستان به 2500 سال قبل مربوط می شود. در قرن 12 و 13 میلادی، از قطب نمای مغناطیسی برای ناوبری در چین و اروپا استفاده می شد. امروزه کاربردهای آهن ربا و به طور کلی فلزات مغناطیسی، بسیار بیشتر شده است. این نکته را در نظر داشته باشید تنها فلزی که خاصیت مغناطیسی دارد، آهن نیست. برخی از عناصر موجود در پوسته زمین نیز دارای چنین خاصیتی هستند. هر یک از آن ها، می توانند در موارد خاصی کاربرد داشته باشند. در ادامه این مطلب، قصد داریم تا در مورد فلزات مغناطیسی و انواع آنها صحبت کنیم.
شاید شما تصور کنید که در عنوان این مقاله بزرگنمایی صورت گرفته، اما در واقع اینگونه نیست و حقیقتی محض بیان شده است. در حقیقت، بدون آهن، به احتمال زیاد شما نمیتوانستید این مقاله را بخوانید زیرا بدون شک به هر شکلی در تولید یا تحویل این مطلب استفاده شده است. ورود آهن به تمدن بشری، شکل زندگی آنها را به طور کامل دگرگون کرد و توسعه و پیشرفت به یکباره با سرعت بسیار شگفتانگیزی اتفاق افتاد.
یکی از فراوانترین عناصر موجود در زمین، آهن به شمار میرود. آهن از منبع اولیهای به نام سنگ آهن حاصل میشود. پس از دستیابی به آهن خام در شکلهای مختلفی از آن استفاده خواهد شد یا به مواد عالیتری ارتقا پیدا میکنند. در بسیاری از این موارد لازم است تا آهن را ذوب کنیم. برای این کار نیاز به تکنولوژی یا سیستمهای منحصربهفردی است که برای انجام این کار ساخته شدهاند. سیستمهایی که کوره نامیده میشوند و ممکن است برای هر عنصر، نیاز به استفاده از نوع متفاوتی از آن باشد. در این مقاله به بررسی انواع کوره ذوب آهن میپردازیم و با کاربردهای آنها آشنا میشویم.
نبشی یکی از انواع شناخته شده فولاد ساختاری است. ویژگی انواع نبشی در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است. یکی از مشخصات برجسته این محصول شکل L آن است. انواع نبشی میتواند در صدها و حتی هزاران پروژه مختلف، از ساختن یک فریم برای یک تخت گرفته تا نردبانها، مبلمان و لوازم دیگر خانه مورد استفاده قرار گیرد.
آهن چیست : فلزی واسطه در گروه 8 و دوره 4 جدول تناوبی با عدد اتمی 26 است. این فلز اصلیترین عنصر سازندهٔ هستهٔ بیرونی و درونی زمین، چهارمین عنصر متداول در پوسته (حدود 5%) و ششمین عنصر از لحاظ فراوانی در جهان است و دارای ۴ ایزوتوپ طبیعی می باشد. اکثر آهن پوسته به شکل ترکیبی با اکسیژن به صورت سنگهای معدنی اکسید آهن مثل هماتیت و مگنتیت یافت میشود.
پروفیل لنگه دری از جمله پرمصرفترین پروفیلهای بازار به حساب میآید. از این محصول به طور معمول جهت ساخت درب و پنجره استفاده میشود. در ادامه بیشتر با پروفیل لنگه دری و کاربردهای آن آشنا میشویم.