اگر علاقمند به صنعت باشید حتما تا به حال اسم فورج به گوشتان خورده است. فورج یا آهنگری یک روش مادر در صنعت تلقی می شود که برای تولید قطعات فلزی به کار گرفته میشود. در این فرایند، برای شکل دادن به فلزات از نیروهای فشاری مثل چکش کاری، پتک یا غلتک استفاده می شود. آهنگری از قدیمی ترین هنرهای فلزکاری است که منشاء آن به زمان های بسیار دور باز می گردد، همان زمان که انسان های اولیه با کوبیدن چکش سنگی روی آهن حرارت دیده، ابزارهای مورد نیاز خود را می ساختند. در این روش دو عامل نیرو و حرارت در شکل دهی قطعات مهم هستند. با پیشرفت علم و تکنولوژی ساخت قطعات با فورج با افزایش چشمگیری همراه شد. در این مقاله قصد داریم تا علاوه بر معرفی این روش، برخی از انواع روش های آهنگری صنعتی را نیز توضیح دهیم.
ورق تریم شده یا ورق تراشخورد به ورق فولادی یا فلزی اطلاق میشود که لبههای آن پس از فرآیند نورد، توسط دستگاههای برش و تراش، صاف و مرتب شده است. این فرآیند برای حذف لبههای ناهموار، نواقص و بُرندهها از لبههای ورق انجام میشود. نتیجه این فرآیند، ورقی با لبههای صاف و بدون ناهمواری است که برای استفاده در صنایع مختلف بهینه شده است.
جوشکاری آلومینیوم با الکترود به عنوان یکی از فرایندهای حساس و پیچیده در صنعت جوشکاری شناخته میشود. آلومینیوم، به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی خاصی که دارد، جوشکاری دشوارتری نسبت به فلزات دیگر مانند فولاد دارد. در این مقاله به بررسی جوشکاری آلومینیوم با استفاده از الکترود و نکات مهم در این فرایند خواهیم پرداخت. همچنین، در این مطلب به بررسی قیمت الکترود جوشکاری به عنوان یکی از عوامل موثر در فرایند تولید نیز خواهیم پرداخت.
خمکاری ورق یکی از فرآیندهای اساسی در صنعت ساخت و ساز و تولید محصولات فلزی است که با استفاده از دستگاه های تخصصی انجام می شود. این فرآیند موجب تبدیل ورق های فلزی به اشکال مختلف می گردد. قیمت ورق، تأثیر زیادی بر هزینه های خمکاری دارد، زیرا هرچه ضخامت و کیفیت ورق بیشتر باشد، هزینه این عملیات نیز افزایش خواهد یافت.
پیچ سرمته چیست؛ پیچ و مهره، قطعاتی هستند که در پروژههای بزرگ و کوچک و همچنین صنایع مختلف، مانند خودروسازی، استفاده میشود. پیچها انواع مختلفی دارند که یکی از مهمترین آنها پیچ سرمتّه است. آیا میدانید که این نوع پیچ چه کاربردهایی دارد و چه مواقعی قابل استفاده است؟ پیچ سرمتّه، نوعی پیچ است که در یک سر آن متّه وجود دارد و این متّه، نقش اصلی این پیچ را به عهده دارد. در این مقاله می خواهیم به طور کامل در مورد پیچ سرمتّه، انواع و کاربردهای آن بدانیم. با ما همراه باشید.
با افزایش ساخت و ساز در کشور، بسیاری از صنایع به ویژه صنعت فولاد رونق بالایی گرفته است. این صنعت در رونق صنایع پایین دستی خود بسیار حائز اهمیت است و سبب اشتغال زایی افراد زیادی در حوزههای مختلف شده است. رابیتس کاری از جمله مشاغلی است که به نوعی با این صنعت در ارتباط است. رابیتس یا راویز از ورق های فولادی گالوانیزه به دست می آید و کاربردهای مختلفی دارد. انواع رابیتس بر اساس سه پارامتر وزن، ستون و چشمه طبقه بندی می شود که به طور مفصل به آن ها اشاره خواهیم کرد. در ادامه مطلب شما را با رابیتس و تفاوت آن با راویز آشنا می کنیم.
در دنیای مدرن امروز، صنعت ساختمان بهدنبال مصالحی است که علاوه بر کارایی بالا، بهطور همزمان از نظر اقتصادی و زیستمحیطی بهینه باشند. ساندویچ پانل بهعنوان یکی از نوآوریهای برجسته در این زمینه، به سرعت جای خود را در پروژههای ساختمانی و صنعتی باز کردهاند. این مصالح پیشرفته با ساختار منحصر به فرد خود، که بهطور کلی از دو لایه خارجی و یک هسته داخلی تشکیل شده است. ساندویچ پانل به دلیل ویژگیهای منحصر به فردشان مانند عایقبندی عالی، وزن سبک، و سرعت بالای نصب، بهویژه در ساختمانهای صنعتی، سردخانهها، و سازههای تجاری و مسکونی مورد توجه قرار گرفتهاند. در این مقاله، به بررسی دقیق ساندویچ پانل و انواع مختلف آنها خواهیم پرداخت تا با ویژگیها، مزایا و کاربردهای گسترده این مصالح نوین آشنا شوید.
مانیسمان رده 80 یا لوله مانیسمان رده 80، یکی از انواع لولههای بدون درز (Seamless) است که به دلیل مقاومت بالا و کیفیت ساخت، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. لولههای مانیسمان بدون درز به دلیل نداشتن جوشکاری در طول ساخت، از مقاومت و تحمل فشار بالاتری برخوردارند. رده 80 در واقع به ضخامت و مقاومت این لولهها اشاره دارد و نشاندهنده میزان ضخامت دیواره لوله در مقایسه با سایر ردهها مانند رده 40 است. در ادامه بیشتر خواهیم گفت که لوله مانیسمان رده 80 چیست و بیشتر به آن خواهیم پرداخت.
بتن به عنوان یکی از اساسیترین مصالح در صنعت ساخت و ساز، همواره در حال تکامل و بهبود است. در طول سالها، مهندسان و محققان به دنبال راههایی برای افزایش مقاومت، دوام و عملکرد بتن بودهاند. یکی از دستاوردهای مهم در این زمینه، معرفی بتن الیافی است.
امروز ارزش هر اونس طلا با کاهش ۰.۲۷ درصدی، از ۲,۶۶۵ (دو هزار و ششصد و شصت و پنج ) دلار به ۲,۶۵۸ (دو هزار و ششصد و پنجاه و هشت ) دلار رسید.