تمام دسته بندی ها
    Filters
    تنظیمات
    جستجو
    خبرخوان

    اخبار

    نحوه جوشکاری ورق استیل -دوشنبه, 12 آذر 1403
    از آنجایی که در تهیه و تولید انواع وسایل صنایعی مانند کشاورزی و لوازم خانه نیاز است با اتصال ورق های فلزی بدنه یک سازه را تولید کنند، پس دانستن نحوه جوشکاری ورق استیل بسیار کمک کننده خواهد بود. به خصوص که انتخاب نادرست فرآیند جوش در فولادهای ضد زنگ و انواع فلزات باعث می شود که تغییر در آلیاژ را داشته باشیم. پس اگر می خواهید در مسیری روشن با انتخاب درست قدم بردارید، خواندن مطالب این مقاله را از دست ندهید.
    یکی از مشکلاتی که معمولا در محصولات ساختمانی فولاد گالوانیزه با آن مواجه می‌شود، وجود لکه سفید مرطوب است که به نام “شوره سفید” نیز شناخته می‌شود. شوره سفید عموما در محل مرطوب یا بدون گردش هوا و محیطی که اکسیژن یا کربن دی اکسید کمی دارد ایجاد می‌شود. ورق گالوانیزه نیز از محصولاتی است که دچار شوره زدن خواهد شد که با توجه به مصرف بالای این ورق در صنعت، نگه‌داری و رسیدگی به این محصول یکی از دغدغه‌های مصرف‌کنندگان و فروشندگان می‌باشد. علت و دلایل بسیاری برای این شوره سفید در ورق‌های گالوانیزه وجود دارد که ما در این مقاله به آن‌ها می‌پردازیم. هم‌چنین راهکارهایی برای از پیشگیری ، بین بردن و رفع شوره سفید در ورق گالوانیزه ارائه خواهیم کرد.
    در صنایع نفت و گاز, یکی از مهم ترین اجزاء در عملیات حفاری و استخراج, لوله های کیسینگ (Casing Pipe) است. این لوله ها نقش حیاتی در پایداری چاه ها, جلوگیری از ریزش لایه های مختلف زمین, و همچنین محافظت از تجهیزات حفاری دارند. با توجه به فشارهای بالای موجود در زیرزمین, نوع و جنس لوله کیسینگ و همچنین روش های نصب آن بسیار مهم و حساس است. در این مقاله به بررسی دقیق تر لوله کیسینگ, کاربردها, انواع مختلف آن و فناوری های نوین در ساخت و استفاده از این لوله ها می پردازیم
    افزایش تولید فولاد آلمان -چهارشنبه, 7 آذر 1403
    آلمان به عنوان یکی از قدرت های صنعتی جهان و قلب اقتصاد اروپا, نقش کلیدی در تولید و صادرات محصولات فولادی دارد. فولاد یکی از مواد اولیه حیاتی در صنایع مختلف از جمله خودروسازی, ساختمان سازی, ماشین آلات و حتی انرژی های تجدیدپذیر است. افزایش تولید فولاد در آلمان نه تنها به تقویت اقتصاد این کشور کمک می کند, بلکه به بهبود زنجیره تأمین در سطح اروپا و جهان نیز یاری می رساند. در این مقاله به عوامل مؤثر بر افزایش تولید فولاد آلمان, چالش های پیش رو و راهکارهای بالقوه برای توسعه این بخش می پردازیم
    فلز آهن به دلیل خواص ویژه و استحکام بالایی که دارد در اکثر صنایع مورد توجه بوده و کاربرد آن را در زندگی روزانه نیز می‌توان مشاهده کرد. با این حال مشکل زنگ زدگی این فلز کار با آن را کمی پیچیده نموده است و در صورت نداشتن پوشش به راحتی در محیط مرطوب، دچار خوردگی می‌شود. با زنگ زدن این فلز، لایه‌ای به رنگ قهوه‌‎ای یا نارنجی بر روی آن تشکیل شده که سبب از بین رفتن کارایی آن می‌گردد.
    امروز قیمت طلا کاهش یافت و قیمت سکه امامی به 51,850,000 (پنجاه و یک میلیون و هشتصد و پنجاه هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش 0.09 درصدی داشته است.
    آزبست ماده ‌ای است که از ترکیبات معدنی منیزیم و سیلیسیوم ساخته ‌شده و اغلب در طبیعت یافت می ‌شود. این محصول به‌ صورت طبیعی در الیاف معدنی و سنگ ‌ها وجود دارد و چون در برابر گرما و آتش مقاوم است، به‌عنوان ماده‌ ای نسوز به‌ کار می‌ رود. ما در این مقاله می‌ خواهیم به این سوال که آزبست چیست، چه کاربرد هایی دارد و به چه دلیل استفاده از آن خطرناک است، پاسخ دهیم.
    در آغاز معاملات امروز، شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳، هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش قیمت تقریبی ۲۴ هزار تومانی نسبت به معاملات پایان هفته همراه بوده است و هم اکنون به قیمت ۴ میلیون و ۵۱۹ هزار تومان در بازار معامله می‌شود. قیمت طلای ۲۴ عیار نیز با افزایش ۳۳ هزار تومانی در هر گرم هم اکنون به مبلغ ۶ میلیون و ۲۶ هزار تومان رسیده است.
    نبشی‌ها یکی از مقاطع فولادی پرکاربرد در صنعت ساخت و ساز هستند که به شکل L طراحی و تولید می‌شوند. این محصول به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد خود، نقشی حیاتی در تقویت سازه‌ها و افزایش استحکام آن‌ها ایفا می‌کند. قیمت نبشی در بازار به عوامل مختلفی همچون نوع و ضخامت، اندازه و همچنین نوسانات بازار بستگی دارد. در این مقاله، به بررسی کاربرد نبشی‌ها در ساختمان‌سازی و اهمیت آن‌ها در فرآیندهای ساختمانی خواهیم پرداخت.
    همه چیز درباره میانقاب -چهارشنبه, 30 آبان 1403
    به طور کلی، میانقاب به دیوارهایی گفته می شود که درون قاب های سازه اصلی، چه بتنی و چه فولادی، قرار می گیرند. این دیوارها معمولا از مصالح مختلفی مانند آجر، بلوک های سفالی، بتن سبک و حتی گاهی اوقات چوب ساخته می شوند. می توان گفت میانقاب درواقع پرکننده ای است که فضای خالی بین ستون ها و تیرهای اصلی سازه را پوشش می دهد و شکل نهایی دیوار را ایجاد می کند. توجه داشته باشید که نباید میانقاب را با دیوار حمال اشتباه گرفت. دیوارهای حمال، بارهای وارده بر سازه را تحمل می کنند، در حالی که میانقاب به خودی خود وظیفه تحمل بار ندارد.